[CAT]

Demos Advocats i Assessors som un despatx jove, amb una personalitat pròpia i proper als nostres clients, perquè aquesta és la nostra filosofia: tracte directe amb la màxima atenció i un servei personalitzat.

El nostre objectiu és oferir els nivells més elevats de professionalitat, qualitat i immediatesa, mantenint un compromís total amb el client i els seus interessos, i on tots els nostres clients reben una atenció personalitzada.

Demos Advocats i Assessors vol créixer i fer créixer als nostres clients, amb la rigurositat, eficàcia i professionalitat que ens ha caracteritzat fins ara, amb l’equip de professionals més adequat i amb el convenciment de poder oferir-vos el millor servei.

…………………………

[ESP]

Demos Advocats i Assessors es un despacho joven, con una personalidad propia y próximo a nuestros clientes, porque ésta es nuestra filosofía: trato directo con la máxima atención y un servicio personalizado.

Nuestro objetivo es ofrecer los niveles más elevados de profesionalidad, calidad e immediatez, manteniendo un compromiso total con el cliente y sus intereses, y donde todos nuestros clientes reciben una atención personalizada.

Demos Advocats i Assessors quiere crecer y hacer crecer a nuestros clientes, con la rigurosidad, eficacia y profesionalidad que nos ha caracterizado hasta ahora, con el equipo de profesionales más adecuado y con el convencimiento de poder ofrecerles el mejor servicio.