[CAT]

Constituït l’any 2002, Demos Advocats i Assessors és un despatx integrat per un grup de professionals que cobreixen una àmplia varietat d’especialitats en tots els camps legals i àmbits professionals.

Som un equip format per advocats, graduats socials, comptables i personal administratiu amb més de 13 anys d’experiència.

La col·laboració entre aquests professionals permet un constant treball en equip, amb la finalitat de proporcionar una visió global de les qüestions que ens pot plantejar el client i poder-li donar el millor servei.

Els responsables i socis fundadors de Demos són:
Marta Cañadas, Advocada
Inma Muñoz, Graduada Social
José Miguel Sixto, Advocat

…………………………

[ESP]

Constituido el año 2002, Demos Advocats i Assessors es un despacho integrado por un grupo de profesionales que cubren una amplia variedad de especialidades en todos los campos legales y ámbitos profesionales.

Somos un equipo formado por abogados, graduados sociales, contables y personal administrativo con más de 13 años de experiencia.

La colaboración entre estos profesionales permite un constante trabajo en equipo, con la finalidad de proporcionar una visión global de las cuestiones que nos puede plantear el cliente y poderle dar el mejor servicio.

Los responsables y socios fundadores de Demos son:
Marta Cañadas, Abogada
Inma Muñoz, Graduada Social
José Miguel Sixto, Abogado